Bildegallerier

Bildegallerier fra Dreyerbu

På disse sidene finner du en samling av bildegallerier fra Dreyerbu og omegn. Som det framgår av disse bildene er Dreyerbu et spennende oppholdssted ikke bare vinterstid, men også i andre årstider. Sirdalen byr på en mengde aktivitets- og rekreasjonstilbud året rundt, og med Dreyerbu som utgangspunkt finner du det meste like utenfor hytteveggen.

Vinterbilder

Det er ikke til å legge skjul på at Dreyerbu er en typisk vinterhytte. Sirdalen er et eldorado for en rekke typer skisport, og ikke langt fra Dreyerbu finner du flere kjente skianlegg. I dette bildegalleriet finner du diverse bilder fra Dreyerbu kledd i vinterdrakt.

Gå til bildegalleriet Vinterbilder

Klikk på bildet eller linken under for å se flere vinterbilder.

Gå til bildegalleriet Vinterbilder

↑ Til toppen

Sommerbilder

Høst og vår og ikke minst sommer byr på store opplevelser i Sirdalen. Området kan skilte med fantastiske turområder og flere mil med merkede turløyper både for deg som er en erfaren fjellturist og for deg som er i ferd med å påbegynne utforskingen av flott, norsk natur. I Sirdalen er det også rikelig med overnattingsmuligheter i Turistforeningens mange hytter, og du skal ikke lete lenge for å finne gode fiskemuligheter i de mange fjellvannene. Høsten er høytiden for alle som driver med jakt, og i Sirdalen er det rikelig med jaktmuligheter.

Gå til bildegalleriet Sommerbilder

Klikk på bildet eller linken under for å se flere sommerbilder.

Gå til bildegalleriet Sommerbilder

↑ Til toppen

Innendørs

Dreyerbu er en klassisk storhytte som har blitt pusset opp en rekke ganger i årenes løp. Hytta framstår i dag i teknisk god stand, og kan skilte med moderne fasiliteter i tråd med det du forventer av en helårshytte.

Gå til bildegalleriet Innendørsbilder

Klikk på bildet eller linken under for å se flere innendørsbilder.

Gå til bildegalleriet Innendørsbilder

↑ Til toppen