Rapportskjema

Meld fra om eventuelle feil og mangler

Se flere bilder i Bildegalleriet Vi ønsker å forsikre oss om at Dreyerbu framstår i best mulig stand for alle lånetakere, og har i den forbindelse utarbeidet et rapportskjema som skal sendes inn til oss etter avreise fra hytta. Ved å rapportere eventuelle feil og mangler på denne måten sikrer vi en best mulig opplevelse på Dreyerbu for alle låntakere.

Du kan laste ned og skrive ut en PDF versjon av skjemaet som du kan sende til oss for videre behandling.

NB! Ved manglende innlevering av rapportskjema kan låntaker av hytta bli stilt ansvarlig og fakturert for feil/mangler som oppdages i ettertid. Påse derfor at rapportskjema blir innsendt umiddelbart etter avreise.

Skriv ut rapportskjema

Last ned Adobe Reader fra www.adobe.no Vi foretrekker å få tilsendt rapportskjema elektronisk, men dersom du ikke har anledning til dette kan du skrive ut skjema på forhånd, fylle dette ut, og sende dette til oss på andre måter. Last ned Dreyerbu Rapportskjema

Rapportskjemaet leveres eller sendes umiddelbart etter avreise til:

Elin Lindberg Kjeldsen
Blåtoppveien 22
4017 Stavanger

NB! Ved manglende innlevering av sjekklisten kan låntaker av hytta bli stilt ansvarlig og fakturert for feil/mangler som oppdages i ettertid. Påse derfor at rapportskjema blir innsendt umiddelbart etter avreise fra Dreyerbu.

↑ Til toppen