Om Dreyerbu

Dreyerbu er en tidligere bedriftshytte i Sirdalen med hele 28 sengeplasser og kort vei til kjente skianlegg som Ålsheia, Fidjeland, Ådneram og Tjørhomfjellet. Stiftelsen Dreyerbu, i kraft av sine vel 190 andelseiere (tidligere ansatte ved Dreyer Aksjeselskap), ivaretar hytten i henhold til gjeldende vedtekter og står for utleie av eventuell ledig kapasitet. Inntektene fra utleie blir brukt til vedlikehold og dekning av faste utgifter.

Hytta ligger i naturskjønne omgivelser ved Sinnesvannet i Sirdalen omtrent 2 timers kjøretur fra Sandnes og Stavanger (ca 80 km).

Adressen er:
Klampen
4443 Tjørhom

Vinterstid kan du velge blant et mangfold vintersportsaktiviteter i de nærliggende skianleggene Ålsheia, Fidjeland, Ådneram og og Tjørhomfjellet, og ikke minst i de mange kilometer lange merkede turløypene. Gjennom året forøvrig innbyr de nærliggende områder til minnerike opplevelser i en fantastisk flott natur, med blant annet rikelige muligheter for den som er interessert i jakt og fiske. Les mer om aktivitetstilbud lenger nede på siden.